Fugning af vinduer i Nordsjælland

Fugning af vinduer i høj kvalitet til en fair pris

Er det blevet tid til jeres vinduer skal fuges og søger du derfor høj kvalitet på fugning af vinduer i Nordsjælland? Hos Nordens Fugemontage laver vi flotte og holdbare fuger på vinduer og døre, og vi har altid fokus på at levere kvalitetsarbejde til en fair pris.

Vi udfører opgaver for både private, erhverv og boligforeninger i bl.a. Helsinge, Frederikssund og Hillerød samt i resten af Nordsjælland og mange andre steder.

Mange års erfaring med fugning af vinduer og døre

Vi udfører bl.a. fugning i forbindelse med både nybyggeri og renovering, samt når der er brug for en omfugning eller i forbindelse med udskiftning af vinduer. Vi benytter typisk gummifuger, som holder i al slags vind og vejr.

Vi er et professionelt fugefirma, som har mange års erfaring, og derfor kan du også forvente et resultat, som holder meget længe. Vi lægger vægt på høj kvalitet, professionalisme og service, og vi yder altid vores bedste for kunderne.

Samtidig giver vi gerne råd og vejledning omkring fugeopgaver af vinduer og døre, og arbejdet udføres altid i en tæt dialog med vores kunder. Derudover tilbyder vi også fugning af badeværelse.

Kontakt os om fugning af vinduer i Nordsjælland

Har du brug for at hjælp til fugning af vinduer i Nordsjælland? Vi giver gerne et uforpligiende tilbud til både private, boligforeninger og erhverv.

Ring og fortæl os om opgaven på telefon 20222933 eller skriv en mail til os på nordensfugemontage@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os for et tilbud

Du er altid velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på fugning omkring vinduer eller døre.

Du kan ringe på telefon (+45) 20 22 29 33 for at høre nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail nordensfugemontage@gmail.com.