Fugning af vinduer i høj kvalitet til en fair pris

Er det blevet tid til fugning af vinduer? Hos Nordens Fugemontage laver vi flotte og holdbare fuger på vinduer og døre, og vi har altid fokus på at levere kvalitetsarbejde til en fair pris.

Vi arbejder for både private, erhverv og boligforeninger i bl.a. Helsinge, Frederikssund og Hillerød samt i resten af Nordsjælland og mange andre steder.

Mange års erfaring med fugning af vinduer og døre

Vi udfører bl.a. fugning af vinduer og døre i forbindelse med både nybyggeri og renovering, samt når der er brug for en omfugning eller i forbindelse med udskiftning af vinduer. Vi benytter typisk gummifuger, som holder i al slags vind og vejr.

Vi er et professionelt fugefirma, som har mange års erfaring, og derfor kan du også forvente et resultat, som holder meget længe. Vi lægger vægt på høj kvalitet, professionalisme og service, og vi yder altid vores bedste for kunderne. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning omkring fugning af vinduer og døre, og arbejdet udføres altid i en tæt dialog med vores kunder.

Kontakt os for et tilbud på fugning af vinduer eller døre

Du er altid velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på fugning omkring vinduer eller døre. Du kan ringe på telefon 20 22 29 33 for at høre nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail nordensfugemontage@gmail.com.

Få et​ gratis tilbud på fugning

Du er kun få klik væk fra en af de bedste beslutninger... at få fugearbejde udført af Nordsjællands bedste fugefirma!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔  Kvalitetsarbejdet leveres til aftalt tid

✔  Professionelle og langtidsholdbare løsninger

✔  Konkurrencedygtige priser på fugeopgaver

Kontakt NORDENS FUGEMONTAGE​