Fugning af badeværelse i Nordsjælland

Fugning af badeværelse og andre vådrum

Skal du have hjælp til fugning af badeværelse i Nordsjælland? Hos Nordens Fugemontage tilbyder vi alle former for fugning af badeværelser og andre vådrum, og vi har altid fokus på, at vi skal levere kvalitetsarbejde til en fair pris.

Vi fuger for private, erhverv og boligforeninger i bl.a. Helsinge, Frederikssund og Hillerød samt i det øvrige Nordsjælland og adskillige andre steder.

Professionel og korrekt fugning af badeværelse

Der stilles store krav til når badeværelset skal fuges, da badeværelset udsættes for vand og høj luftfugtighed. Det er derfor vigtigt med ordentlige fuger i høj kvalitet, som lukker tæt.

Vi tilbyder professionel og korrekt fugning af badeværelser i Nordsjælland, og vi udfører alt fra omfugning til fugning af nye fliser ved renovering eller nybyggeri. Vi benytter silikone til fugning af fliser i badeværelse og vådrum, og vi leverer naturligvis flotte og holdbare resultater.

Vi har mange års erfaring med fugearbejde, og derfor kan du forvente et langtidsholdbart resultat.

Vi lægger altid stor vægt på høj kvalitet, professionalisme og service i vores arbejde. Arbejdet udføres derfor også altid i en tæt dialog med kunderne, og vi tilbyder samtidig råd og vejledning. Derudover er vi fleksible og kan rykke hurtigt ud. Vi hjælper også gerne med fugning af vinduer og døre.

Kontakt os om fugning af badeværelse i Nordsjælland

Har du brug for at hjælp til fugning af badeværelse i Nordsjælland? Vi giver gerne et uforpligiende tilbud til både private, boligforeninger og erhverv.

Ring og fortæl os om opgaven på telefon 20222933 eller skriv en mail til os på nordensfugemontage@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os for at høre mere

Du er velkommen til at få mere at vide og få et uforpligtende tilbud på vores fugearbejde af badeværelser eller et andet vådrum.

Du kan ringe på telefon (+45) 20 22 29 33 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail nordensfugemontage@gmail.com, så vender vi tilbage til dig.